Kolozsvári események

A diko oldal célja, a kolozsvári és erdélyi események, programok, tanfolyamok népszerűsítése.
Összeszedjük 2020 legnagyobb és legizgalmasabb programjait egy felületre.

Erdélyi fesztiválok, programok egyaránt megtalálhatóak az oldalon, habár egyelőre Kolozsvár szolgáltatja a legtöbb eseményt. Az oldal egyedisége abban rejlik, hogy bárki beküldhet eseményeket és ezáltal ingyenesen hirdethet, viszont aki rendszeresen szeretne megosztani programokat az akár hozzáférést is kaphat az oldalhoz, ezáltal saját maga is megoszthatja eseményeit.

Mindemellett nagy hangsúlyt fektetünk a hasznos közérdekű információk publikálására és frissen tartására, valamint vendégeink visszajelzéseire.

Célunk, hogy látogatóink hiteles, naprakész információkhoz juthassanak Kolozsvárról és Erdélyről.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségen: iroda[(@)]diko.ro , vagy használhatja a levelezési felületünket, az elérhetőségek oldalt.

Tovább az eseményekre

Gyakori kérdések

Ha ki szeretnél tenni egy eseményt csak fel kell vedd velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon vagy az elérhetőségek levelezési felületünkön, és ingyenesen kitesszük az eseményt.
iroda[(@)]diko.ro - +40 749 568 541

Abban az esetben ha rendszeresen szeretnél eseményeket kitenni, és fontos, hogy hamar kikerüljenek, akkor a diko csapatától kaphatsz hozzáférést, kiteheted, leveheted és módosíthatod az eseményeidet.

Igen! Fesztiválok, vállalatok és események egyaránt reklámozhatják magukat "banner" formájában az oldalon.
Árajánlatot a következő elérhetőségen igényelhet - iroda[(@)]diko.ro - +40 749 568 541

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében.